zondag 6 maart 2016

SMOSSEN MET KLEUREN DAT IS ....

Deze week gingen we verder met smossen!!!  Maandag stapten we met de voeten in de verf en daarna liepen we rond op een supergroot blad!!  Wat hadden de kleuters plezier, het voelde wat raar.  Richard vergeleek het met lopen in de modder.  Slechts 2 kleuters vielen op hun poep, en moesten volledig andere kleren aandoen, sorry aan de desbetreffende mama's voor de vele was!

















De kleuters vonden in de klas zakjes met verf in.  Nieuwsgierig als ze zijn gingen ze onmiddellijk duwen op de verf en zagen ze dat de verf werd vermengd en oranje werd!





Dinsdag gingen we aan de slag met spuiten, een plantenspuit maar ook een echte spuit van de dokter.
Die werden gevuld met verf en SPUITEN maar!!  Af en toe werd er wel eens boven de bak gespoten maar bij het SMOSSEN hoort natuurlijk ook alles weer proper maken!





Donderdag mochten de kleuters zichzelf tekenen in hun lievelingskleur, Alixe kon echter niet stoppen en tekende alle kleuters van de klas!!  Tijdens de namiddag werden alle kleuters dan geschminkt in hun lievelingskleur....


Kijk maar eens wat een kleurrijke kleuters in de giraffenklas!



Tenslotte hebben we op vrijdag ook nog eens met kleurtjes gesmost in ons eten!!!
Het deeg van de cupcakes kreeg een blauwe kleur, wel wat vreemd vonden de kleuters!










het waren super leuke dagen, en een super leuk thema, waarin de kleuters en ook de peuters zich helemaal konden uitleven!


2 opmerkingen: